zekerheid
• u kiest voor de zekerheid van een gecertificeerde professional
• u kiest voor deskundigheid zodat u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt
• u kiest voor onafhankelijkheid zodat u kunt vertrouwen op een goede prijs

gemak
• als u een auto gaat kopen hoeft u niet zelf weekenden lang kranten door te nemen en adressen en showrooms te bezoeken. Uw automakelaar zoekt voor u en komt met concrete resultaten.
• als u een auto wilt verkopen hoeft u niet eerst uw weg te vinden op de tweedehandsmarkt. Uw automakelaar zorgt ervoor dat uw auto goed in beeld wordt gebracht bij potentiële kopers.
• het hele traject: eventuele keuringen, financiële afhandeling, overdracht - allemaal dingen die u niet elke dag doet. Uw automakelaar doet het voor u.

voordeel
Als makelaars stellen wij altijd uw belang voorop. Daarom mag u rekenen op de beste prijs/kwaliteit-verhouding.
Bovendien hebben wij toegang tot tweede hands auto-markten waar u als particulier geen toegang toe heeft. Bijvoorbeeld de grote markt van afgeschreven lease-auto’s. Dat betekent in de eerste plaats dat wij veel meer zoek-mogelijkheden hebben en in de tweede plaats dat wij prijsvoordeel voor u bereiken omdat we de autohandelaar omzeilen.

persoonlijk
Of u nu gaat kopen, verkopen of inruilen, de professional van mijnautomakelaar.nl is uw persoonlijke adviseur. Er is regelmatig contact. Direct, per telefoon of per internet. Contact is belangrijk, want wij hebben maar één doel: dat u als opdrachtgever tevreden bent.
Het netwerk van mijnautomakelaar.nl groeit nog steeds. Voor een overzicht van het netwerk, klik hier. >