Stap 1: uw wensen en gegevens
U wilt een auto verkopen en u wilt een auto kopen. Verstandig dat u het uitbesteedt aan de professional voor de particulier! Voor alle duidelijkheid: mijnautomakelaar.nl koopt geen auto’s aan. Toch kunnen wij veel voor u betekenen. Stap 1 is dat u ons informeert
over uw oude auto:
alle gegevens
• over uw nieuwe auto:
U weet min of meer wat u wilt. Misschien concreet merk en type. Misschien meer
algemeen wat eisen en wensen. Hoe het ook zij, wij willen het allemaal weten.
Want dan kunnen wij het beste zoeken.

Stap 2: uw probleem, onze oplossing
Als u als particulier bij een autobedrijf uw auto wilt inruilen voor een tweedehands auto, heeft u eigenlijk twee problemen: u krijgt te weinig voor uw oude en betaalt teveel voor uw nieuwe. Bij mijnautomakelaar.nl is dat heel anders. De verkoop van uw oude auto en de aankoop van uw nieuwe auto zijn twee afzonderlijke trajecten. In beide gaan we voor het optimale resultaat.

verkoop van uw oude auto

Stap 3: verkoopbemiddeling
De verkoop van uw oude auto doen wij volgens een 3-fase strategie

fase 1: aanbieden van uw auto binnen het netwerk van mijnautomakelaar.nl;
dit vraagt de minste tijd en is vaak gunstig voor de prijs
fase 2: slaagt fase 1 niet, dan bieden wij uw auto aan via de beste
automarkt-websites op internet; wij regelen de plaatsing en bemiddeling
fase 3: levert fase 3 ook geen resultaat op, dan bieden wij uw auto aan bij een bedrijf dat auto’s inkoopt. In dat geval staat de prijs wel onder druk,
maar we kunnen dat weer compenseren door een scherpe prijs bij de aankoop van uw nieuwe auto

Stap 4: afhandeling verkoop
Hoe de deal ook uitpakt, er moet in ieder geval afgerekend worden en de auto moet worden overgezet. Wij begeleiden u bij elke stap. Nu nog een nieuwe auto!!

 

aankoop van uw nieuwe auto

Stap 5: wij zoeken
Op basis van uw informatie gaan wij op zoek. Ook op plaatsen waar u als particulier geen toegang heeft. Wij kennen de markt. Wij zoeken voor u de beste deal, waarbij prijs, kwaliteit en uw wensen optimaal in balans zijn. Binnen enkele werkdagen laten wij u per e-mail enkele auto’s zien die passen binnen de criteria.

Stap 6: wij presenteren
Van elke auto die wij u laten zien krijgt u een uitgebreide beschrijving en enkele digitale foto’s. Het zijn auto’s waarvan de historie bekend is en die wij als specialist vertrouwen. Wilt u een auto bezichtigen? Een proefrit maken? Dat kan natuurlijk. Wij regelen dat voor u.

Stap 7: wij onderhandelen
Een auto naar keuze? Dat is het moment om de deal perfect te maken. Onderhandelen is een vak en uw automakelaar verstaat dat. Als specialist weten wij precies waar we op in kunnen haken om de beste prijs te realiseren.

Stap 8: tot en met overdracht
Gefeliciteerd. De koop is gesloten. Er moet nu afgerekend worden en de auto moet op naam worden gezet. Dat zijn zaken die u waarschijnlijk ook niet elke dag doet waarschijnlijk. Dus wij begeleiden u daarbij. Zo simpel kan het.

Wilt u een auto inruilen?
Wilt u daarbij de steun van de professional voor de particulier?
Klik dan hiernaast op Actie - ik wil een auto inruilen