Stap 1: uw wensen
U wilt een tweedehands auto kopen. U weet min of meer wat u wilt. Misschien concreet merk en type. Misschien meer algemeen wat eisen en wensen. Hoe het ook zij, wij willen het allemaal weten. Want dan kunnen wij het beste zoeken.

Stap 2: wij zoeken
Op basis van uw informatie gaan wij op zoek. Ook op plaatsen waar u als particulier geen toegang heeft. Wij kennen de markt. Wij zoeken voor u de beste deal, waarbij prijs, kwaliteit en uw wensen optimaal in balans zijn. Binnen enkele werkdagen laten wij u per e-mail enkele auto’s zien die passen binnen de criteria.

Stap 3: wij presenteren
Van elke auto die wij u laten zien krijgt u een uitgebreide beschrijving en enkele digitale foto’s. Het zijn auto’s waarvan de historie bekend is en die wij als specialist vertrouwen. Wilt u een auto bezichtigen? Een proefrit maken? Aankoopkeuring laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk. Wij regelen dat voor u.

Stap 4: wij onderhandelen
Een auto naar keuze? Dat is het moment om de deal perfect te maken. Onderhandelen is een vak en uw automakelaar verstaat dat. Als specialist weten wij precies waar we op in kunnen haken om de beste prijs te realiseren.

Stap 5: tot en met overdracht
Gefeliciteerd. De koop is gesloten. Er moet nu afgerekend worden en de auto moet op naam worden gezet worden. Dat zijn zaken die u waarschijnlijk ook niet elke dag doet waarschijnlijk. Dus wij begeleiden u daarbij. Zo simpel kan het.

Wilt u een auto kopen?
Wilt u daarbij de steun van de professional voor de particulier?
Klik dan hiernaast op Actie – ik wil een auto kopen