logo mijnautomakelaar


je bent op zoek naar je droomauto...

Geef je wensen aan ons door Je bent op zoek naar een gebruikte auto en je weet min of meer wat je wilt. Misschien concreet merk en type, of alleen wat wensen en eisen. We zoeken graag de beste auto die helemaal past bij de wensen en het budget. We kennen de markt en zoeken voor jou de beste deal waarbij prijs, kwaliteit en wensen optimaal in balans zijn. Binnen 3 dagen laten wij per e-mail enkele auto’s zien die passen binnen de criteria.

tot en met overdracht 

Gefeliciteerd. De koop is gesloten. De deal kan plaatsvinden op ons kantoor, of bij de verkopende partij. Daarbij kunnen wij aanwezig zijn en de afhandeling volledig begeleiden.


mogen we jou ook helpen?

Vul hier je wensen in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Haast? Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp bericht sturen! 


wat kost dat?

Wij nemen het hele aankoopproces van A tot Z van je over voor €395,- incl. BTW.

wij presenteren

Van elke auto die een serieuze optie is, krijg je een uitgebreide beschrijving met foto’s. Het zijn auto’s waarvan de historie bekend is en die wij als specialist vertrouwen. Goed gecheckt op herkomst en betrouwbaarheid van aanbieder. Wil je een auto bezichtigen? Een proefrit maken? Aankoopkeuring laten uitvoeren? Garantie? Dat kan allemaal, wij regelen dat.


wij onderhandelen

Een auto naar keuze? Dat is het moment om de deal perfect te maken. Onderhandelen is een vak en de automakelaar verstaat dat. Als specialist weten we precies hoe we de beste prijs kunnen realiseren.


 

neem contact op


 
 
 
 
 

volg ons

mijnautomakelaar.nl

Kryptonweg 9C

3812 RZ Amersfoort

T: 033 469 1650

M: 06 50 222 995

E: info@mijnautomakelaar.nl


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren