logo mijnautomakelaar

voordeel van import

Iedereen heeft wel eens gehoord dat auto’s in Duitsland goedkoper zijn. Maar is dat altijd zo, en hoe werkt dat dan? mijnautomakelaar kan bij een aankoopopdracht snel vertellen of het bij de auto die je zoekt voordeel oplevert of niet. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in het importeren van de gewenste auto vanuit Duitsland of België.

op zoek naar de juiste auto

Ook in het buitenland zijn niet alle auto’s OK. We checken de aanbieder, onderhoudshistorie, en staat van de auto. Tevens kunnen we een technische aankoopkeuring ter plaatse laten uitvoeren. Daarmee hebben we voldoende zekerheid om wel of niet verder te gaan met de auto. Op basis van je wensen kunnen we transport regelen, meerijden voor checken en/of ophalen van de auto.


importkosten

Bij het importeren van een auto komen er extra kosten bij. Vooraf krijg je van ons een heldere opsomming van die bijkomende kosten zoals BPM, transport, invoer via de RDW enz. Wij stellen een BPM rapportage op, waarbij we op het gunstigste BPM tarief uitkomen.


nieuw kenteken

Na de RDW keuring en betaling van het verschuldigde BPM bedrag, krijg je binnen enkele dagen het nieuwe kentekenbewijs binnen. Dan verzorgen we nog de kentekenplaten en kun je met je nieuwe aanwinst de weg op.


mogen we ook voor jou op zoek?

Vul hier je wensen in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Haast? Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp bericht sturen! 


wat kost dat?

Wij nemen het hele importproces van je over vanaf €395,- incl. BTW. Daarnaast rekenen we extra uren en reiskosten afhankelijk van je wensen. Dit bespreken we helder, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

neem contact op

 
 
 
 
 
 

volg ons

mijnautomakelaar.nl

Kryptonweg 9C

3812 RZ Amersfoort

T: 033 469 1650

M: 06 50 222 995

E: info@mijnautomakelaar.nl


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren