logo mijnautomakelaar

onze tarieven


Om een persoonlijke en professionele service tijdens het aan- of verkoopproces van jouw auto te kunnen bieden rekenen wij een kleine vergoeding. Deze tarieven zijn afhankelijk van onze diensten.


auto aankopen | €395,-

Wij begeleiden het complete traject van zoeken, selecteren, onderhandelen en de begeleiding bij de aankoop. Bovendien doen wij een grondige check op locatie. Zo weten we zeker dat de auto volledig aansluit op jouw wensen en dat de auto geen verborgen gebreken heeft.


auto verkopen | vanaf €300,-

Kies je er voor om de auto via mijnautomakelaar.nl te verkopen? Dan rekenen wij een percentage van de verkoopprijs voor onze diensten. Hieronder staan deze percentages:


  • 5% bij een verkoopprijs tot maximaal €10.000,- (minimum bedrag is €250,-)
  • 4% bij een verkoopprijs tussen de €10.000,- en €20.000,-
  • 3% bij een verkoopprijs boven de €20.000,-


Om je auto voor de juiste prijs te kunnen verkopen, adverteren wij je auto op de grote landelijke auto verkoopsites. Voorafgaand maken wij professionele foto's van jouw auto. Hiervoor rekenen wij €50,-. Ook als de verkoop niet doorgaat betaal je deze kosten.


auto importeren | op aanvraag

Bij het importeren van een auto rekenen we extra kosten voor de reistijd naar het buitenland, eventuele kosten voor het transport en bijvoorbeeld de BPM aanvraag. Voordat we een importtraject in gang zetten informeren we je vooraf uitgebreid over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.


garantie

Mijnautomakelaar is agent van de garantieverzekeraar Multipart. Dat is een gedegen Duitse organisatie die binnen Europa groot is in garantieverzekeringen voor gebruikte auto’s. Wij kunnen deze garantie op een auto aanbieden als u via ons een auto aanschaft. Tevens kunnen we een auto die wij voor een klant verkopen ook inclusief garantie aanbieden. Voorwaarden en prijzen zijn afhankelijk van type auto en kunnen we vooraf noemen. Er is al een BASIS garantie mogelijk voor 12 maanden vanaf 245 euro.

volg ons

mijnautomakelaar.nl

Kryptonweg 9C

3812 RZ Amersfoort

T: 033 469 1650

M: 06 50 222 995

E: info@mijnautomakelaar.nl


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren