logo mijnautomakelaar

reviews

Hieronder een greep uit onze klantenreacties van de afgelopen periode.


Aankoop Mitsubishi Outlander:

Wat een feest om in zo’n mooie auto te mogen rijden! Nogmaals hartelijke dank voor de bemiddeling, adviezen en de gezellige autorit.

 

Verkoop VW Up!:

Nogmaals hartelijk dank voor je fijne bemiddeling en de goede opbrengst bij de verkoop van mijn auto!


Aankoop Skoda Yeti:

Fantastisch geholpen. Auto’s voor me uitgezocht, mijn favoriet gecontroleerd op mankementen en daarna ook nog zoveel van de prijs af weten te halen dat ik de makelaarskosten er uit heb!


Aankoop Skoda Octavia:

Adriaan, bedankt voor de goede service en mooie auto.


Aankoop BMW 320i:

Adriaan, via deze weg wil ik je nog eens extra bedanken voor de hulp bij de aankoop van deze 3 serie. Je was van tevoren erg duidelijk in het scheppen van een realistisch verwachtingspatroon en gaandeweg was de communicatie erg prettig. Het heeft erg snel geresulteerd in een succesvolle aankoop die aan alle voorwaarden voldoet!


Import BMW 320D:

Binnen een paar weken had Adriaan mijn ideaalwagen gevonden en geïmporteerd. Alles werd in rust, kalmte en met expertise uitgevoerd. Ik hoefde verder niets te doen en voor ik het wist zaten de nieuwe kentekenplaten er op. Kortom: voor automakelaardij moet je bij Adriaan zijn! Hij ontzorgt je, begrijpt wat je wilt/bedoelt en werkt alles zorgvuldig, netjes en snel af. Heel professioneel en ideaal als je er zelf niet veel verstand van hebt. Adriaan bedankt! Over vier jaar kom ik bij je terug voor een 5-serie!

 

Aankoop BMW 318i:

Naar volle tevredenheid zaken gedaan. Adriaan neemt werk uit handen waar ik tegenop zag, en dik tevreden met het resultaat. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.


Aan- en verkoop twee auto's:

Ben nog steeds erg blij met mijn nieuwe auto, en de Juke komt dus ook wel goed. Ik stuur al mijn vrienden en relaties naar je toe als ik hoor dat ze op zoek zijn. Groetjes

volg ons

mijnautomakelaar.nl

Kryptonweg 9C

3812 RZ Amersfoort

T: 033 469 1650

M: 06 50 222 995

E: info@mijnautomakelaar.nl


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren