logo mijnautomakelaar

je wilt je auto verkopen...

Je wilt je auto verkopen. Verstandig om dat uit te besteden aan de professional voor de particulier! Mijnautomakelaar.nl koopt zelf geen auto’s in, toch kunnen wij veel voor je betekenen. We ontvangen graag de gegevens van je auto. In eerste instantie voldoet het kenteken en de km stand.


jouw probleem, onze oplossing

Als je als particulier je auto moet verkopen, zit je met een probleem. Je kunt hem aanbieden aan een online inkooporganisatie, maar vaak is het schrikken van de lage opbrengst. Je kunt hem ook zelf aanbieden op internet. In de praktijk blijkt het dan lastig te zijn om een serieus bod op de auto te krijgen. Ook ben je erg druk met veel loze reacties en loop je de kans om op ongewenste momenten proefritjes te moeten maken; vaak zonder resultaat. En tenslotte blijkt de overschrijving en de betaling niet altijd vlekkeloos te verlopen. De professional voor de particulier neemt als dienstverlener graag het hele verkooptraject over. Ondertussen kun je gewoon in de auto blijven rijden.

verkooptraject

Wij adverteren je auto op de grote landelijke auto verkoopsites. Daarnaast proberen we actief de auto te verkopen en bieden hem aan bij mogelijk geïnteresseerde kopers en aan klanten die via ons een auto zoeken. Wij kunnen je auto zelfs inclusief garantie verkopen, wat voor potentiële kopers een extra pluspunt is. Als er een serieuze klant is, nemen we contact op, bespreken de prijs en voorwaarden en maken vervolgens een afspraak voor een bezichtiging. En als je dat wenst, kunnen we ook ondersteunen in de financiële overdracht, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Uiteraard spannen we ons in om de beste opbrengst te realiseren!

afhandeling verkoop

Bij de overdracht naar de nieuwe eigenaar, zorgen we dat eerst de betaling binnen is en daarna het kenteken overgeschreven wordt.

 

mogen we ook voor jou op zoek?

Vul hier je wensen in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Haast? Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp bericht sturen!


wat kost dat?

Wij nemen het hele verkoopproces van A tot Z van je over vanaf €300,- incl. BTW.

neem contact op

 
 
 
 
 
 
 

volg ons

mijnautomakelaar.nl

Kryptonweg 9C

3812 RZ Amersfoort

T: 033 469 1650

M: 06 50 222 995

E: info@mijnautomakelaar.nl


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren